Friday, January 28, 2022
Jurnalism corect


Cine sunt favoriții la primăriile din București în viziunea caselor de pariuri

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 12 septembrie 2020 Etichete: , , , ,

Candidatul independent susținut de PNL și USR PLUS, Nicușor Dan, este creditat cu prima șansă de casele de pariuri să fie ales primar general al Capitalei, urmat de candidata PSD, Gabriela Firea și Traian Băsescu, candidat din partea PMP. În cazul primăriilor de sector, bookmakerii văd în general o luptă deschisă, excepție făcând Primăria Sectorului 3, unde Robert Negoiță este favorit cert, și Primăria Sectorului 4, la care social-democratul Daniel Băluță este văzut cu șanse ridicate să obțină un nou mandat.

Primăria Generală

Pentru Primăria Generală, Nicușor Dan este considerat favorit, având o cotă de 1,60 la Betano și 1,55 la Unibet, urmat de Gabriela Firea, care are o cotă de 2,25 la Betano și 2,30 la Unibet. Pe de altă parte, casele de pariuri nu dau șanse prea mari revenirii în fotoliul de primar lui Traian Băsescu, care este cotat cu 10 de Betano, respectiv 11 de Unibet.

Foto: Betano

Foto: Unibet

Primăria Sectorului 1

Pentru cea mai bogată primărie din Capitală, cea a Sectorului 1, casele de pariuri cred că lupta se va da între Clotilde Armand, candidată USR PLUS susținută de PNL, și actualul edil, social-democratul Daniel Tudorache. Cu prima șansă este văzută Armand, cu o cotă de 1,35 la Betano și 1,40 la Unibet.

Foto: Betano

 

Foto: Unibet

Primăria Sectorului 2

Tot un duel între „dreapta” și „stânga” văd bookmakerii și la Primăria Sectorului 2, unde Dan Cristian Popescu, trecut recent din barca PNL în cea a PSD, este creditat ca favorit cu cotă de 1,50 la Betano și 1,60 la Unibet. Cu toate că suferă la capitolul notorietate, Radu Mihai, pleacă cu a doua șansă în optica caselor e pariuri, având o cotă de 2,50 la Betano, respectiv 2,20 la Unibet.

În cărți este văzut și Neculai Onțanu, candidat pentru un al cincilea mandat în fruntea acestui sector.

Foto: Betano

Foto: Unibet

 

Primăria Sectorului 3

Singurul candidat văzut aproape sigur câștigător la aceste alegeri din București este primarul ales în urmă cu patru ani la Sectorul 3, Robert Negoiță, cotat cu 1,05 de Betano și 1,10 de Unibet. Cu toate acestea, politica a arătat că poate da peste cap calculele făcute de casele de pariuri, iar înfrângerea lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale din 2014, unde era cotat cu 1,20, este cel mai elocvent exemplu al ultimilor ani.

Foto: Betano

Foto: Unibet

Primăria Sectorului 4

La Primăria Sectorului 4 principal favorit este văzut actualul primar PSD, Daniel Băluță, care este cotat cu 1,10 de Betano și 1,25 de Unibet. Deși a fost desemnată extrem de târziu drept candidată a alianței PNL USR PLUS, Simona Spătaru nu este ieșită din cărți de Betano și Unibet, care îi dau cotă 5, respectiv 3,50.

Foto: Betano

Foto: Unibet

Primăria Sectorului 5

Bookmakerii văd o luptă strânsă la Primăria Sectorului 5. Actualul primar, Daniel Florea, este creditat ușor favorit cu o cotă de 1,75 la Betano și 1,80 la Unibet. Acesta este urmat de candidatul „dreptei”, Cristian Băcanu, și de Marian Vanghelie, cu patru mandate la activ în fruntea acestui sector.

Foto: Betano

Foto: Unibet

Primăria Sectorului 6

Foarte echilibrată văd casele de pariuri și confruntarea de la Sectorul 6. Unibet îl creditează ușor favorit pe liberalul Ciprian Ciucu, în schimb, Betano îi vede cu șanse egale pe Ciprian Ciucu și Gabriel Mutu, actualul edil social-democrat.

Candidatul PMP la acest sector, Ștefan Florescu, care a obținut 16,7% în urmă cu patru ani, pleacă cu șansa a treia în viziunea caselor de pariuri, Betano oferind o cotă de 6 iar Unibet 5.

Foto: Betano

Foto: Unibet

CITEȘTE ȘI: Averile aspiranților la fotoliile de primar de sector în Capitală: Popescu, împrumuturi de 3 milioane de euro către „diverse cunoștințe” / Negoiță, datorie de 250 de milioane de lei la ANAF / Mutu, sume impresionante deținute în numerar

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW