Sunday, April 28, 2024
Jurnalism corect


Daily Mail: Cine sunt cele două românce reținute odată cu frații Tate. Una dintre ele este fostă polițistă

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 2 ianuarie 2023 Etichete: , , , , , ,

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți împreună cu alți doi cetățeni români în noaptea zilei de joi, 29 decembrie, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat. Conform cotidianului britanic Daily Mail, celelalte două persoane reținute sunt iubita milionarului Andrew Tate și o fostă polițistă. 

Potrivit sursei citate, autoritățile române suspectează că cele două femei au ajutat la „constrângerea” și „controlul” a cel puțin alte șase femei pentru a crea conținut pornografic pe rețelele sociale.

„Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, a mai declarat sursa din poliție pentru cotidianul britanic.

Potrivit sursei citate, cele două femei împart acum aceeași celulă.

„Îngerii lui Tate”, o fostă polițistă și un influencer

Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, a fost subofițer în cadrul unei secții din Capitală, dar a renunțat la postul ei în urmă cu opt ani pentru a urma o carieră în videochat, scrie cotidianul britanic.

În timp ce lucra în industria videochatului, Luana i-a întâlnit pe milionarii britanici și a devenit „asistentul administrativ” al lui Andrew Tate, ajutându-l să-și gestioneze imperiul afacerilor online, care valorează aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Conform legislației române, ea era obligată să depună anual o declarație de avere, pentru a-și dovedi situația financiară. Ultima ei astfel de declarație, înainte de a părăsi Poliția, în 2014, arată că avea mai puțin de 400 de lire sterline pe numele ei.

„În postările ei de pe rețelele de socializare vedem imagini cu ea în locații exotice purtând mărci de lux. Ancheta poliției va stabili cum a intrat brusc în posesia banilor care îi asigură luxul etalat”, a declarat o sursă din poliție pentru publicația britanică.

Luana Radu este cunoscută în mediul online sub numele de Ellie Delly.

Cea de-a două femeie arestată odată cu frații Tate este Georgiana Naghel, care are 28 de ani și este iubita lui Andrew Tate de un an. Georgiana este și cetățean american și este cunoscută drept influncer.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW