Friday, July 5, 2024
Jurnalism corect


Cine este românul acuzat de spionaj în favoarea Rusiei. Își anunțase candidatura la Primăria Ploiești

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 24 mai 2024

Dorin Alexandru Piscan este cetățeanul român arestat joi pentru trădare în favoarea Rusiei. Piscan își anunțase candidatura în calitate de independent la Primăria Municipiului Ploiești. 

Alexandru Piscan a fost arestat preventiv pentru trădare fiind acuzat că a supravegheat obiectivele militare românești și NATO din Tulcea și că a fotografiat tehnica militară deplasată în zona de graniță cu Ucraina.

Potrivit DIICOT, bărbatul ar fi transmis informațiile strânse către diplomați ruși.

Își anunțase candidatura la Primăria Ploiești

Piscan intenționa să candideze la Primăria Ploiești în calitate de independent, după cum anunțase pe o pagină de Facebook ce pare creată cu scopul campaniei electorale.

„În cel mai greu și dificil context în care ne regăsim ca oraș atât administrativ cât și politic, am decis sa îmi anunț intenția de a candida la Primăria Ploiești.

Constat cu ingrijorare că interesul față de cetățean și oraș a fost înlocuit cu lupta pentru voturi, pentru funcții, privilegii și vendete politice iar decidentii politicii s-au rupt total de realitate si cetățeni. Este o situație regretabilă să vânăm doar funcții”, a transmis Piscan la 22 martie.

Sursa foto: Facebook / Alexandru Piscan

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW