Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Cine este Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF. Ce probleme cu legea a avut tânărul de 24 de ani

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 10 septembrie 2019 Etichete: ,

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a comis un accident grav, sâmbătă seara, pe Șoseaua Chitilei, în București. Tânărul a pierdut controlul volanului autoturismului de lux în care se afla (Aston Martin) și a intrat pe contrasens, izbindu-se de un alt autovehicul în care se afla un șofer în vârstă de 24 de ani. În urma impactului, fiul președintelui LPF a fost rănit grav, iar șoferul din cealaltă mașină a decedat.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Luni, autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele lui Mario Iorgulescu, iar purtătorul de cuvânt de la Spitalul Elias din București a transmis că starea sa de sănătate este favorabilă.

„Starea lui este favorbailă, nu a scăpat de complicațiile posibile, este conștient și este încă conectat la aparate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu, achitat de Judecătoria Sectorului 3

Nu este primul scandal în care este implicat fiul lui Gino Iorgulescu. În anul 2016, acesta a fost acuzat că, împreună cu alte persoane, a bătut un bărbat care le datora bani. Anchetatorii susțin că cei patru bărbați l-au bătut în reprize, cu un ciocan de șnițele.

Astfel, în septembrie 2016, judecătorii au decis să îl trimită pe Mario Iorgulescu în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Inițial, bărbatul scăpase doar cu un control judiciar, dar ulterior a primit mandat de arestare preventivă, în urma contestației făcute de procurori. Potrivit anchetatorilor, când victima a depus plângere la poliție, Iorgulescu a apelat din nou la violență pentru a scăpa, mai mult, a încercat să-i ofere și bani victimei.

Ulterior, Judecătoria Sectorului 3 a decis să îl achite pe Mario Iorgulescu, însă, ceilalți bărbați implicați în dosar au primit de executat ani grei de închisoare.

„În baza art. 396 alin. 1 şi 5 C.p.p. rap. la art. 16 alin. 1 lit. b teza I C.p.p. achită inculpatul Iorgulescu Gino Mario pentru infracţiunea de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate prev. de art. 48 C.p. rap. la art. 205 al. 1 C.p. Constată că inculpatul a fost reţinut la data de 06.09.2016 şi arestat preventiv de la 15.09.2016 la 12.10.2016. III”, se arată în decizia instanței.

Mario Iorgulescu, studii de 300.000 de euro

Mario Iorgulescu a studiat ultimii doi ani din liceu, la Școala Americană din Lugano, Elveția, iar cei patru ani de facultate i-a făcut la Webster University din Geneva, studii pentru care, potrivit Kanal D, tatăl său, Gino Iorgulescu, ar fi plătit 300.000 de euro.

Revolta internauților

Tragicul eveniment rutier produs de Mario Iorgulescu a stârnit indignarea internauților, majoritatea judecând faptul că fiul lui Gino Iorgulescu este „băiat de bani gata” și va „scăpa ușor” chiar dacă un om și-a pierdut viața.

-„Adrenalina te omoara, din păcate și omori lumea! Viteza oameni, lăsați viteza!!!„

„Poate ca nu avem dreptul sa judecam pe nimeni,dar viata nu este o distracție continua,iar in distracția ta și dorința de afirmare ai omorât un om, copilul cuiva, tatăl unor copii care nu vor avea dreptul de a se bucura de creșterea și sprijinul lui așa cum ai tu acum acest prilej ca tatăl tău sa te apere,este corect din punct de vedere uman și datoria de părinte sa o facă!Dar dreptul copiilor acelui tânăr tata de ce i l-ai luat??? Banii nu țin de cald nici de cald. Păcat că pentru distracția voastră de oameni bogați și cu bani mor oameni nevinovați!”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW