Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Cine este femeia ucisă și incendiată la Ghimpați

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 noiembrie 2020

Mircea Mihaela-Sabina, în vârsta de 32 de ani, domiciliată în Buftea, județul Ilfov, este femeia ucisă și incendiată pe un câmp, lângă comuna Ghimpați. Potrivit surselor Mainnews.ro, prima pista pe care au mers anchetatorii s-a dovedit a fi falsa. Polițiștii au percheziționat locuința fostului concubin, din Pantelimon, cu care avea un copil, însă au aflat că de aproximativ 5 luni, el nu mai era în țară, iar de 3 luni, ea nu mai locuia la acea adresă.

Misterul crimei este tot mai aproape să fie deslușit, după ce oamenii legii au reușit vineri să identifice persoana ucisă și incendiată.

„În urma activităților desfășurate de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu și criminaliști din cadrul IPJ Giurgiu și INC, în cauza privind omorul, comis în județul Giurgiu, la data de 30 octombrie a.c., a fost stabilită identitatea victimei infracțiunii. 

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentul, depistarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Context

Pe 30 octombrie 2020 cadavrul incendiat al unei femei a fost descoperit pe câmp, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. La fața locului a ajuns o echipă operativă, condusă de un procuror de la Parchetul Tribunalului Giurgiu, care a identificat cadavrul unei femei, carbonizat aproape în întregime.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu pentru autopsie.

CITEȘTE ȘI: O persoană a alertat Poliția, după ce găsit cartușe în zona în care a fost descoperit cadavrul incendiat

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW