Monday, December 11, 2023
Jurnalism corect


Cinci persoane internate într-un Centru de Îngrijire și Asistență din Hunedoara, infectate cu Covid-19/ Acestea au fost transportate la spital

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 15 aprilie 2020 Etichete: , ,

Cinci persoane din Centrul de Îngrijire și Asistență de la Brănișca, administrat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara, au fost infectate cu virusul Covid-19. Cele cinci persoane au fost transferate la spital, iar nouă îngrijitori s-au autoizolat voluntar la centru, care a fost plasat în carantină.

Potrivit unui comunicat de presă al CJ Hunedoara, cinci beneficiari ai Centrului de Îngrijire și Asistență Brănișca au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, iar aceștia au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Deva.

„Din data de 4 aprilie 2020, personalul care asigură îngrijirea beneficiarilor (9 persoane) s-a autoizolat în incinta C.I.A. Brănişca din proprie iniţiativă. În data de 7 aprilie 2020, atât angajaţii, cât şi beneficiarii, au fost testaţi de către DSP fiind decisă carantinarea până în data de 17 aprilie 2020. Rezultatele testelor atât pentru cei 9 angajaţi, cât şi pentru un număr de 35 de beneficiari au fost negative”, se arată în comunicatul de presă al CJ Hunedoara.

De asemenea, 24 de angajați ai C.I.A Brănișca sunt izolați împreună cu familiile, la domiciliu.

„Începând de sâmbătă, 18 aprilie 2020, pentru o perioadă de 14 zile, o parte din personalul de la C.I.A. Brănişca va intra în izolare la locul de muncă, iar diferenţa de personal va intra în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile”, mai arată sursa citată.

La Centrul de Îngrijire şi Asistenţă de la Brănişca, administrat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara din subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara, sunt internate 40 de persoane.

Inquam Photos / Virgil Simionescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW