Sunday, July 25, 2021
Jurnalism corect


Christian Ciocan a fost demis din Ministerul Afacerilor Interne. Comisarul a făcut scandal după ce a fost amendat de agenții de la Secția 4

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 iulie 2021

Comisarul-șef Christian Ciocan a fost demis, joi, din funcția de director al Unității de Politici Publice a Ministerului Afacerilor Interne, după scandalul în care a fost implicat cu agenții de la Secția 4 din București. 

În continuare, Christian Ciocan își va desfășura activitatea în funcția de execuție ocupată anterior în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

O patrulă a Secției 4 Poliție l-a oprit pe Christian Ciocan în trafic, după ce ar fi pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul Interzis”. Comisarul-șef a refuzat să se legitimeze, iar polițiștii au constatat că autoturismul pe care îl conducea are ITP-ul expirat din anul 2018 și nu era asigurat. Ulterior, agenții au observat că una dintre plăcuțele de înmatriculare lipsea.

Directorul Unității de Politici Publice din MAI nu avea nici actele asupra lui și a refuzat să respecte indicațiile oamenilor legii, mai arată Sindicatul Europol.

Plăcuțele de înmatriculare au fost confiscate, iar Christian Ciocan va avea permisul suspendat pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost amendat cu suma de 6.000 lei pentru șapte încălcări ale legii.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW