Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


CFR Călători, noi reguli pentru cei care circulă cu trenul pe perioada stării de urgență

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 19 martie 2020 Etichete: , , , ,

Pe perioada stării de urgență, CFR Călători a luat decizia să modifice regulile prin care oamenii își pot rezerva locurile din tren, astfel încât să se păstreze o distanță între aceștia. 

Mai exact călătorii vor sta așezați în tren cu un loc distanță între ei.

„Pentru combaterea răspândirii infecției cu Covid-19 și pentru protecția, siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu, CFR Călători a decis să ia măsuri pentru a asigura spațiu între pasageri, în trenuri. Se va aplica regula – un loc liber, un loc ocupat – astfel încât pasagerii să stea dispersați într-un vagon. Același principiu se aplică și în cazul vagoanelor de dormit sau cușetă”, transmite CFR Călători.

În acest sens, personalul a fost instruit să-i îndrume călători să stea departe unul de celălalt.

De asemenea, CFR Călători a suplimentat și numărul de vagoane, cu 25, astfel încât să fie evitată aglomerația.

„Pentru trenurile cu potențial de aglomerare (navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă mâine”, arată sursa citată.

În contextul răspândirii rapide a coronavirusului, CFR Călători a luat și decizia de a suspenda temporar, pe perioada 19 martie – 16 aprilie, circulația unor trenuri pe câteva rute interne. Mai multe detalii AICI.

sursa foto: B1.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 14663 additional Information to that Topic: mainnews.ro/cfr-calatori-noi-reguli-pentru-cei-care-circula-cu-trenul-pe-perioada-starii-de-urgenta/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW