Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Centura București: Va fi construită o bretea de legătură pe DN6, în Bragadiru / Secretar de stat: Se rezolvă conflictul de trafic

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 17 mai 2021

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Irinel Scrioșteanu a anunțat că luni a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru amenajarea unei bretele de legătură ce ar urma să fluidizeze traficul de la intersecția Centurii București cu DN 6, în zona localității Bragadiru.

Valoarea contractului este de 3,8 miliarde lei, iar termenul de finalizare este de 6 luni, dintre care 3 luni pentru proiectare și obținerea de avize și alte 3 luni pentru execuție.

Este vorba despre realizarea unei bretele de legătură între DN 6 și actuala Centură a Bucureștiului pe partea dreaptă în sensul de mers Bragadiru-București, cu impact major în creșterea siguranței rutiere și descongestionarea traficului pe DN 6 – zona Bragadiru. Breteaua de legătură va avea 2 benzi de circulație, câte una pentru fiecare sens”, a scris Irinel Scrioșteanu, pe Facebook.

Secretarul de stat a precizat că intersecția DN6 cu Centura Bucureștiului (DNCB) în localitatea Bragadiru este realizată, în acest moment, printr-un pasaj denivelat ce nu asigură relațiile de circulație DN6-DNCB, din lipsa bretelei pe partea stângă a drumului.

Sursă foto: forum.peundemerg.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW