Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Centrul Infotrafic: Aglomerație pe DN1, sensul către București. Optați pentru rute alternative

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 23 mai 2021

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General de Poliție informează că pe DN1, în zona stațiunilor montane, a fost semnalată aglomerație pe sensul către București. Polițiștii le recomandă turiștilor să opteze pentru rute alternative. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 12:45, este semnalată aglomerație pe sensul către București al DN1 Brașov-București, formându-se coloană în mișcare de la limita cu județul Brașov, până la ieșirea din stațiunea Bușteni. De asemenea, trafic intens este și la intrare în localitatea Comarnic, tot pe sensul de coborâre, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 109-108”, potrivit unui comunicat transmis duminică, la prânz, de centrul Infotrafic.

Ce rute alternative recomandă polițiștii

„Întrucât valorile de trafic sunt în continuă creștere pe sensul către Capitală al DN 1 Brașov – Ploiești – București, recomandăm conducătorilor auto următoarele rute alternative:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – București;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei”, a precizat sursa citată.

Sursă foto: Inquam Photos/Alex Nicodim

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW