Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Cei trei angajați ai Guvernului nu sunt infectați cu noul coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 9 martie 2020 Etichete: , , ,

Cele trei persoane care lucrează în Guvernul României nu au fost infectate cu virusul Covid-19, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Context

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat, luni, că trei oameni care lucrează în Guvernul României sunt suspecți de infectare cu coronavirus.

Liberalul a mai anunțat că s-a dispus demararea unei anchete epidemiologice și în Guvernul României, după ce au apărut suspiciuni potrivit cărora printre contacții femeii de 42 de ani din București infectată cu Covid-19 se numără și angajați de la Palatul Victoria.

„Ca să fie ştirea completă, nu a fost guvernul, a fost în aparatul de lucru al guvernului. Sunt câteva persoane, dintre care o persoană e persoană de servire adică nu este angajat efectiv, lucrează la compania care asigură cateringul şi mai sunt una două persoane care sunt angajaţi la Secretariatul General al guvernului. Toți cei care au intrat în contact cu femeia de 42 de ani infectată cu coronavirus sunt acasă şi, cel mai probabil, li s-au făcut şi testele pentru a vedea dacă au sau nu infecţia”, a declarat Ludovic Orban.

În urma testării celor trei persoane, a rezultat faptul că acestea nu au fost infectate cu Covid-19.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW