Sunday, August 7, 2022
Jurnalism corect


Cei 122 de cetățeni români blocați în Maroc, repatriați cu un avion TAROM

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 2 decembrie 2021

Cetățenii români blocați în Maroc au fost repatriați joi, 2 decembrie, prin intermediul unui zbor special al companiei naționale TAROM, finanțat de Guvern prin Fondul de Rezervă. 

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, lista de pasageri îmbarcați la bordul aeronavei cuprinde 184 de persoane: 122 de cetățeni români și 62 cetățeni europeni (4 cetățeni bulgari, 15 cetățeni croați, 2 cetățeni greci, 22 cetățeni polonezi, 12 cetățeni ungari, 2 cetățeni lituanieni, 4 cetățeni sloveni și un cetățean austriac).

Aeronava a decolat din Marrakesh la ora 15:00 (ora României), în urma îndeplinirii cu succes a tuturor procedurilor și formalităților necesare și a ajuns la București în jurul orei 20:00.

Totodată, MAE precizează că reprezentanții Ambasadei României la Rabat și consulul onorific al României la Marrakesh s-au deplasat la aeroportul din Marrakesh pentru a pune la dispoziția cetățenilor români alimente și apă și pentru a-i sprijini în realizarea tuturor formalităților specifice în vederea îmbarcării pe cursa Tarom.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW