Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Ceartă pe Facebook între Ioan Mircea Pascu și Maria Grapini: Ești mai catolică decât Papa/Ocupi penultimul loc la amendamente

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 15 septembrie 2019 Etichete: ,

Ioan Mircea Pascu a avut un schimb de replici cu Maria Grapini, pe Facebook. Pascu a criticat într-un fel ironic că bulevardul Kiseleff a fost închis cu ocazia unui concurs de ciclism, iar Grapini i-a răspuns spunându-i că asta se întâmplă și în alte orașe europene.

„În sfârșit, o “bucurie”: șoseaua Kiseleff este închisă traficului de la un capăt la altul, pentru o noua “paranghelie l”.(…) Să mai spună cineva ca interesele “adevărate” ale cetățenilor nu sunt respectate și ca Romania nu revine la … normalitate!?”, este postarea lui Pascu, de pe Facebook.

În replică, Grapini a spus „Știți bine că asta se întâmpla si la Bruxelles si la Paris si la Roma si pot continua.Să fim obiectivi,nu?”.

Pascu i-a răspuns imediat spunându-i că a devenit „mai catolică decât Papa de când a intrat în PSD”.

„Maria, poate nu te-ai prins, dar nu te criticam pe tine! Pe urma, dacă bruxeleezii sau romanii sunt multumiți, nu înseamnă ca și romanii, ca oile, trebuie sa fie și ei multumiți! In sfârșit, văd ca ai devenit mai “catolica decât Papa” de când ai fost nevoită sa intri in PSD, in ultima clipa, ca sa prinzi locul pe care l-ai primit in dauna unor pesediști adevărați, nu “vopsiti”.
Și te rog sa remarci ca tu ai inceput cearta cu mine, deși chiar nu mai văd niciun motiv ca sa trebuiască sa îți demonstrezi “atașamentul” fata de partid, luându-te de mine! In rest, Dumnezeu cu mila, Maria!”, a scris Pascu.

Regret modul in care tratezi totul.Eu nu ma cert dar am dreptul la opinie.(…)Cat priveste prezenta mea pe lista ar trebui sa recunosti ca am muncit cat zece la un loc.Rezultatele sunt consemnate.Eu nu am cerut sa fiu pe lista si stii si asta! Spre deosebire de tine care nu ai fost validat de organizatia din care faci parte, eu am fost.(…)Pe vremuri apreciai munca mea.Sa fie schimbarea doar pentru ca ti se pare ca din cauza mea nu esti pe lista? Daca e asa, te asigur ca nu am avut nici o interventie la partid! Am depus deodata documentele de candidatira.Daca eu sunt si tu nu, nu este vina mea nici intr-un caz.Eu zic ca relatiile intre oameni nu trebuie sa se schimbe atunci cand isi schimba locul de munca„, a răspun Grapini.

Pascu o acuză pe Grapini că a stârnit un scandal din nimic și că a provocat o explozie în PSD Timiș.

„Ai stârnit un scandal din nimic; sa îți aduc aminte ca și eu si Bostinaru și Andi Cristea, și Gabi Zoana și Emilian Pavel au muncit și au avut rezultate? (…) te dai acum mare … “pesedista”. Iar de absenta sprijinului organizației locale, cum sa îl obțin când șefa organizației, una Fedorca, s-a autopropus, numai ca sa fie mai aproape de ai ei la Lisabona si ca sa scape de promisiunile neonorate pe plan local? In sfârșit, “sprijinul” dtale a costat o explozie in Organizația PSD Timiș, tocmai pentru ca nu aveai nimic de-a face cu PSD local? Oamenii trebuie sa cunoască odată întregul adevăr! Mai vrei?„, a scris Pascu.

Grapini a conchis cearta cu Pascu acuzându-l că face rău României prin criticile pe care acesta le face constant.

„Dar tu mai vrei? Ești pe penultimul loc,noroc cu Diaconu,la munca pe rapoarte( amendamente) nu ai luat niciodată cuvântul in plenara sa aperi România,la subiectele fierbinți,nu ai intervenit ca vicepreședinte al Parlamentului-sa ne înțelegem,ai fost pentru ca delegația a cedat punctele pentru aceasta funcție,sa rezolvi vreo problema a Romaniei.
Cat privește activitatea mea comparata cu a altor colegi,se poate vedea usor daca se caută pe mepraking.Eu nu am contestat munca vreunui coleg.Tu vad ca o faci.Eu cred ca un om care are toată cariera profesionala pe spatele unui partid nu trebuie decat sa mulțumească.Spre deosebire de tine eu am trăit din propria afacere pe care am dezvoltat-o fără sa fiu in politica! Este păcat,mai ales ca ai facut sport,ca nu ai știut sa te retragi elegant.Te asigur ca eu la 71 de ani ma voi ocupa de fundațiile pe care le am si voi sta acasă cu nepotii.
Eu am conlucrat cu toti colegii si nu cred ca s-a văzut vreo diferența ca sunt sau nu membru PSD.Eu am luptat pentru tara si asa voi face mereu.Asta este deosebire intre mine si tine,care una spuneai cand erai europarlamentar despre partid si despre România si alta acum.Raul il faci Romaniei,criticând mereu si subiectiv tot ce in tara!”, a scris Grapini.

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW