Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ce vor să solicite liberalii în negocierile cu PSD – SURSE

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 16 mai 2023 Etichete: , , , ,

Liberalii reuniţi în şedinţa conducerii partidului vor ca echipa de negociere a partidului să ceară un pact de neagresiune între partenerii de coaliţie, precum şi un pact de necolaborare cu AUR, au precizat surse liberale.

În cadrul discuţiilor din interiorul şedinţei PNL s-a propus ca echipa de negociere să ceară un pact de neagresiune între partenerii de coaliţie, precum şi un pact de necolaborare cu AUR.

Preşedintele Nicolae Ciucă a transmis liberalilor că nu PNL este generator de discuţii.

”Putem sa înţelegem ca sunt alte discuţii, ok, dacă sunt negociem. Dar nu a fost corect sa aibă loc nişte discuţii, care nu au vizat funcţii absolut deloc şi sa se arunce fake news-ul ca noi am vrea posturile cuiva”, le-a spus acesta liberalilor.

Premierul Nicolae Ciucă îşi depune mandatul pe 26 mai, au precizat surse politice. Liderul PNL nu vrea să preia portofoliul Apărării însă se gândeşte la varianta de a fi vicepremier în noul Executiv.

Cele două partide din coaliţie, PSD şi PNL, care s-au reunit în şedinţe, la Parlament, vor decide ce ministere vor fi comasate, o şedinţă a coaliţiei de guvernare urmând să aibă loc miercuri.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii