Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Ce spune ministrul Sănătății despre reintroducerea restricțiilor pentru funcționarea teraselor/ Tătaru: Vrem ca toată lumea să conştientizeze şi să respecte acele norme

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 19 iulie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, susține că ar putea fi reintroduse restricții pentru funcționarea teraselor, dar totul ține de evoluția numărului de cazuri de coronavirus.

Tătaru a declarat că măsurile de relaxare după starea de urgență au fost agreate și de patronatele din sectorul HoReCa, iar proprietarii teraselor ar trebui să le respecte.

„În funcţie de evoluţie, vor fi şi anumite restricţii. Noi nu vrem să fie restricţii. Noi vrem ca toată lumea să conştientizeze şi să respecte acele norme. Când am făcut acele măsuri de relaxare, le-am făcut însoţite şi de un ordon de ministru, comun cu ministrul de resort, care prevedeau şi acele norme de funcţionare şi desfăşurare. Toată lumea şi le-a asumat, inclusiv acei agenţi economici care deschid în acel sens afacerile, dar rămâne să le şi respecte. În condiţiile în care nu vor fi respectate, vor fi şi controale mai înteţite în următoarea perioadă”, a răspuns Tătaru, întrebat dacă ia în calcul posibilitatea adoptării unei măsuri care să prevadă închiderea teraselor la ora 22,00.

Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW