Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Ce spune Ciucă despre o posibilă candidatură la prezidențiale: PNL a luat o singură decizie

By Dragomir Georgiana , in Politic , at 3 noiembrie 2023 Etichete: , , ,

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri seară, la Digi24, că nu poate confirma, dacă va  candidatul liberalilor la alegerile prezidențiale, deși informația că va reprezenta partidul la competiția pentru cea mai înaltă funcție în stat, a circulat pe „surse”. 

„Nu confirm această informație pentru că nu a fost o decizie luată în acest sens”, a subliniat Ciucă, potrivit sursei citate.

Șeful liberalilor a spus că partidul a avut o ședință la Sinaia, iar singura decizie este de a avea liste de candidați proprii la alegerile din 2024.

„Partidul Național Liberal s-a reunit la Sinaia și s-a luat o singură decizie care se bazează pe rezultatele mai multor sondaje pe care le-am solicitat să consultăm opinia publică și membrii PNL și conducătorii filialelor din teritoriu. Iar această decizie a vizat abordarea politică a anului electoral 2024 pentru că suntem un partid politic ce îți dorește să aibă o strategie și să continue să aducă întreg ansamblul de instrumente politice de care dispune astfel încât să aibă posibilitatea ca în 2024 să-și îndeplinească obiectivele”, a menționat Ciucă, pentru Digi 24.

Potrivit unor surse liberale, PNL va  analiza  sondajele de opinie realizate la nivel naţional dar şi cele 45 de cercetări sociologice realizate la nivel local şi judeţean pentru alegerea candidaților la alegerile din 2024.

În cadrul analizei vor fi consultaţi toţi liderii de filiale precum şi foştii preşedinţi ai PNL dar şi preşedinţii Consililor Judeţene şi ai municipiilor reşedinţă de judeţ.

Nicolae Ciucă este  general  în rezervă, în perioada  noiembrie  2021 și iunie 2023, Nicolae Ciucă a îndeplinit funcția de prim-ministru al României . A ocupat funcția de ministru al Apărării Naționale în cadrul guvernelor conduse de Ludovic Orban și Florin Cîțu. 

În prezent, este președintele Senatului României.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW