Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Ce face Viorica Dăncilă în SUA. Întâlnire cu socialiștii/ Nicio reacție privind respingerea Rovanei Plumb

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 26 septembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Premierul Viorica Dăncilă a participat la întâlnirea Conducerii Internaționalei Socialiste la New York, întâlnire în cadrul căreia a reafirmat dorința Partidului Social Democrat de consolidare a cooperării politice.

Am participat la întâlnirea Conducerii Internaționalei Socialiste la New York, la sediul Națiunilor Unite. A fost o întâlnire extrem de plăcută și productivă, în cadrul căreia am reafirmat dorința Partidului Social Democrat de consolidare a cooperării politice pentru a contribui la o nouă dinamică a relațiilor cu partenerii noștri.

Apelăm la toate forțele politice și suntem alături de socialiștii și social-democrații din întreaga lume pentru a promova coeziunea social-economică, condiții mai bune pentru o muncă decentă, tratament egal între bărbați și femei și, nu în ultimul rând, pentru a construi politici de limitare a impactului schimbărilor climatice pentru generațiile viitoare”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Aflându-se în Statelor Unite, Viorica Dăncilă a susținut că va avea o întrevedere cu vicepreședintele SUA Mike Pence. Vizita nu a mai avut însă loc, deoarece, Pence a explicat că nu are timpul necesar.

Deși a comunicat despre vizita din SUA, Viorica Dăncilă nu a avut nicio reacție privind subiectul „Rovana Plumb” a cărei candidatură pentru postul de comisar european a fost respinsă astăzi în Comisia Juridică a Parlamentului European, pentru probleme de integritate.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW