Monday, May 16, 2022
Jurnalism corect


CCR dezbate pe 12 februarie sesizările lui Ciolacu şi Meleşcanu pe Legea bugetului de stat

By Madalina Balaceanu , in Justitie Politic , at 13 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Curtea Constituțională a României (CCR) va dezbate pe 12 februarie cererea de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională dintre Guvern și Parlament privind Legea bugetului de stat și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2020. Sesizările au fost făcute de președinții Parlamentului, Marcel Ciolacu și Teodor Meleșcanu.

„Termen 12 februarie ședința de judecată pentru :

-Cererile de soluționare a conflictelor juridice de natură constituțională dintre Guvernul României și Parlamentul României cu privire la Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, formulate de către Președintele Senatului și Președintele Camerei Deputaților;

– Cererile de soluționare a conflictelor juridice de natură constituțională dintre Guvernul României și Parlamentul României cu privire la Legea bugetului de stat pe anul 2020, formulate de către Președintele Senatului și Președintele Camerei Deputaților”, a transmis CCR.

Pe 23 decembrie, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, au reclamat un conflict constituțional între Parlament și Guvern, după ce premierul Ludovic Orban și-a asumat răspunderea pe cele două acte normative.

Sursa photo: Inquam photos/ George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW