Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Cazul fetiței ucise la Gura Șuții a ajuns și în presa Olanda. Jurnaliștii au oferit detalii despre presupusul criminal

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 23 septembrie 2019 Etichete: , ,

Autoritățile olandeze au fost informate despre investigația din România în care un cetățean olandez este vizat. Este vorba despre olandezul Johannes V., un bărbat în vârstă de 47 de ani, suspectat că a omorât o fetiță de 11 ani în localitatea Gura Șuții.

Potrivit jurnaliștilor olandezi, bărbatul ar fi închiriat un apartament în București. Polițiștii au percheziționat locația pentru a lua probe ADN.

Polițiștii au comunicat cu bărbatul sâmbătă, pe o rețea de socializare, însă fata nu fusese găsite la acel moment. Atunci când a vorbit cu poliția română, bărbatul deja se afla în Amestrdam.

Întrebat dacă a fost în România, în acea zonă, bărbatul a spus că „a fost ca turist”, potrivit șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu.

Duminică, fata a fost găsită decedată. Bărbatul este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat. Mihaela-Adriana Fieraru a dispărut vineri după-amiază, când se afla în drum spre casă de la școală.

Olandezul se afla într-o mașină închiriată.  În cele din urmă, a băgat-o pe Mihaela în vehiculul său. Primarul satului în care a fost găsit copilul confirmă că fata din mașină este într-adevăr Mihaela.

Ministrul olandez de Externe a explicat pentru cotidianul De Telegraf că Ambasada Olandei din București „a aflat din presă despre acest caz”.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW