Thursday, March 23, 2023
Jurnalism corect


Specialist: Gheorghe Dincă își consideră victimele simple obiecte/ Își va folosi toate resursele sale de inteligență pentru a demonstra că are ultimul cuvânt

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 23 octombrie 2019 Etichete: , ,

Un specialist al Poliției Române susține că Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, este un caz pe care eu nu l-a mai întâlnit în zeci de ani de muncă în cadrul instituției. Acesta spune că bărbatul de 57 de ani din Caracal își consideră victimele „simple obiecte”.

Gheorghe Dincă, mecanicul auto din Caracal care le-a declarat anchetatorilor că le-a răpit și le-a ucis pe cele două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, le-a depersonalizat pe cele două eleve în discuțiile cu procurorii și le-a numit „fata unu” și „fata doi”.

Profilerul l-a supus până în prezent pe Gheorghe Dincă la peste 20 de ore de interviu, plus evaluări psihologice filmate. Analiza va fi gata peste două luni.

Mai mult, specialistul susține că lui Gheorghe Dincă i-a crescut stima de sine văzând ce amploare ia cazul Caracal. În loc să fie intimidat de specialiștii FBI care l-au intervievat, bărbatului i-a crescut stima de sine.

„A căpătat o rezistență în timp. Faptul că a venit FBI-ul pentru el, i-a declanșat încrederea în el. Va pune la bătaie toate resursele sale de inteligență pentru a arăta că el are ultimul cuvânt”, susține specialistul din cadrul Poliției Române.

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW