Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


Cazul Caracal | Ministrul de Interne l-a demis pe comisarul şef Nicolae Alexe

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 4 februarie 2020 Etichete: , , , , , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, marți, la începutul ședinței de Guvern, că l-a demis pe Nicolae Alexe, fostul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt. 

“Ieri s-a finalizat materialul consiliului de disciplină. Astăzi, inspectorul general al IGPR, șeful Poliției Române, a emis decizia de destituire din poliție pentru adjunctul șefului inspectoratului județului Olt, cel care a fost la comandă în ziua tragică, comisarul-șef Nicolae Alexe. Urmează și ceilalți care sunt în concedii medicale”, a anunțat Marcel Vela, precizând că în perioada următoare  vor fi destituiți din funcții și alți angajați al IPJ Olt, după ce vor reveni din concediile medicale.

În replică, premierul Ludovic Orban a spus că situația acestora trebuie verificată.

„Să-i verificați dacă nu sunt bolnavi închipuiți și au dispărut de la locul de muncă ca să fugă de responsabilități”, a adăugat premierul Orban.

Nicolae Alexe este cel care a coordonat acţiunea polițiștilor de la Caracal, la momentul dispariției Alexandrei Măceșanu. Acesta ar fi apelat la Remus Rădoi, presupus interlop și patronul mai multor firme de pază din zonă, pentru a găsi casa în care a fost sechestrată fata.

Alexe i-ar fi dat lui Rădoi date confidențiale din anchetă, respectiv o fotografie cu mașina lui Gheorghe Dincă și mai multe numere de telefon, cerându-i să-l ajute să-l găsească pe cel care a răpit-o pe Alexandra.

sursa foto: IPJ Olt 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW