Friday, May 24, 2024
Jurnalism corect


Cazul Caracal. Gheorghe Dincă nu mai recunoaște că a ucis-o pe Luiza Melencu. Avocații spun că suspectul susține că fata a fost traficată

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 9 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Gheorghe Dincă, principalul suspect pentru dispariția celor două fete din Caracal, a fost audiat mai bine de cinci ore, joi, de procurorii DIICOT. Avocații susțin că bărbatul și-a schimbat declarațiile și le-a spus anchetatorilor că Luiza Melencu, prima sa victimă, a fost luată de el de acasă de traficanți. 

Gheorghe Dincă nu mai recunoaște uciderea Luizei Melencu. După patru ore în care mecanicul auto a scris declarații, Dincă a început să vorbească și să le spună oamenilor legii că nu a omorât-o pe fata în vârstă de 19 ani și că a predat-o unor traficanți, susțin avocații.

Dincă a dat și nume, însă procurorii au verificat și  nu au găsit niciun fel de persoană indicată de suspect. Conform surselor mainnews.ro, DIICOT îl va trimite în judecată și pentru uciderea Luizei Melencu.

În ceea ce privește cea de-a doua victimă, Alexandra Măceșanu, principalul suspect își menține declarațiile conform cărora ar fi ucis-o pe fata de 16 ani și i-ar fi ars trupul.

sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW