Tuesday, September 24, 2019
Jurnalism corect


Cazul Caracal: Anchetatorii vor face reconstituirea crimelor

By Milena Illyeș , in Justitie Stirile zilei , at septembrie 13, 2019 Etichete: , ,

Familia Alexandrei Măceșanu anunță că, la începutul săptămânii viitoare, anchetatorii vor face reconstituirea crimelor de la Caracal. Ei vor să verifice dacă ceea ce a spus Gheorghe Dincă până acum se confirmă. 

„Familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc reconstituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlineşte 16 ani”, scrie Cumpănaşu.

Acesta afirmă că nu ştie dacă procurorii vor include în reconstituire şi experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Citeste si:  Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților: voi propune desființarea Comisiei Iordache care a modificat Codurile Penale

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW