Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Caz șocant în zona Gării de Nord din Capitală. O femeie a fost înjunghiată pe stradă / Atacatorul, în arest preventiv

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 28 februarie 2023 Etichete: , , , , ,

O femeie a fost înjunghiată în plină stradă, în zona Gării de Nord din Capitală. Atacatorul, în vârstă de 52 de ani, se află în prezent în arest preventiv și a fost acuzat de tentativă de omor și tulburare a liniștii publice, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 25 februarie, în jurul orei 17:00, și a fost surprins și de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini reiese că bărbatul s-a năpustit cu cuțitul asupra femeii, care a încercat să se apere de loviturile aplicate.

În ajutorul ei a sărit o altă persoană, care a reușit să îl îndepărteze pe bărbat. Ulterior, acesta s-a ascuns între două mașini și a amenințat că se sinucide.

Întregul incident a avut loc în fața mai multor persoane care se aflau în zonă și care au manifestat sentimente de teamă, nesiguranță și indignare”, potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Femeia a fost transportată ulterior la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr.Carol Davila” și se află în stare stabilă.

Camerele de supraveghere au surprins integral momentul atacului, dar pentru că imaginile pot afecta emoțional, Main News a decis să le cenzureze înainte de publicare. 

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW