Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Cătălin Predoiu se va întâlni cu experții europeni care analizează justiția din România

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 10 februarie 2020 Etichete: , ,

Ministrul interimar al Justiției, Cătălin Predoiu, se va întâlni cu echipa de experți ai Comisiei Europene, aflați într-o misiune de evaluare a recomandărilor MCV din noiembrie 2019.

„Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, se va intâlni, marți 11 februarie, h 8.30-9.30, la sediul Ministerului, cu o echipă de experți ai Comisiei Europene, aflați într-o misiune de evaluare a recomandărilor MCV din noiembrie 2019”, a anunțat Ministerul Justiției.

Experții Comisiei Europene efectuează de luni până miercuri o vizită la București. Oficialii europeni se vor întâlni cu reprezentanții instituțiilor responsabile în domeniile vizate de Mecanismul de Verificare și Cooperare (MCV).

„O nouă misiune de evaluare va avea loc în perioada 10-12 februarie 2020, experții Comisiei Europene urmând să aibă întâlniri cu reprezentanții instituțiilor responsabile în ariile vizate de MCV”, transmite Guvernul, într-un comunicat de presă.

Actualul Guvern precizează că a îndeplinit una dintre recomandările incluse în Mecanismul de Cooperare și Verificare și a publicat pe site Codul de conduită al membrilor Guvernului României, care poate fi consultat AICI.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW