Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Cătălin Predoiu, atac la PSD și USR pe tema „pensiilor speciale”: În niciun caz nu trebuie abordată această temă cu gesturi politicianiste cum am văzut ieri

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 24 noiembrie 2020

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a criticat marți PSD și USR pentru modul în care au instrumentalizat politic tema „pensiilor speciale”, precizând că este nevoie de o dezbatere mai amplă cu privire la modul lor de calcul, ținând cont și de statutul fiecărei profesii.

„Acest subiect trebuie discutat global cu întreaga problematică care ține de pensii. Sediul materiei nu este la Ministerul Justiției, este la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Trebuie făcută o discuție profesionistă cu privire la aceste pensii, modul lor de calcul, ținând cont și de statutul fiecărei profesii, inclusiv de statutul internațional. În niciun caz nu trebuie abordată această temă extrem de sensibilă cu gesturi politicianiste cum am văzut ieri. Trebuie găsită o formulă echitabilă care să țină cont de toate considerentele”, a declarat Cătălin Predoiu la conferința de presă susținută la sediul Ministerului Justiției.

Declarația lui Cătălin Predoiu vine în contextul în care președintele PSD, Marcel Ciolacu, și toți parlamentarii USR au anunțat că demisionează, spun ei, pentru a nu beneficia de „pensie specială”.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW