Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Cătălin Drulă sugerează că ar putea fi concediați angajați de la metrou: Organigrama e destul de împănată

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 9 iunie 2021

Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, a lăsat transmis, marți seară, că numărul angajaților de la Metrorex ar putea fi redus, în condițiile în care actuala organigrama este supradimensionată. 

„La Metrorex se lucrează la o organigramă, din câte înţeleg, am mai spus asta, nu eu conduc Metrorexul, am găsit un director general care şi-a făcut o treabă foarte bună acolo, au un Consiliu de Administraţie profesionist cu oameni aduşi din industrie, cu experienţă şi ei lucrează la asta. Îmi spun că organigrama e destul de împănată, cu posturi un pic inutile. A fost un loc bun unde să te angajezi”, a declarat Cătălin Drulă, la TVR1, citat de News.ro.

Context

Pe 26 martie, sindicatul „Unitatea” condus de Ion Rădoi a blocat circulația metroului, ca urmare a ultimatului lansat de conducerea Metrorex către firma sindicatului pentru eliberarea spațiilor comerciale.

Disputa dintre cele două părți are la bază decizia de dezafectare a spațiilor comerciale, administrate până în acest an de către sindicat, dar și planul conducerii companiei de reducere a cheltuielilor de personal prin diminuarea salariilor și a numărului de angajați.

În plus, sindicaliștii sunt nemulțumiți că Metrorex nu mai dorește să încaseze automat contribuția sindicală, fapt ce le pune în pericol veniturile, deja diminuate substanțial ca urmare a pierderii controlului asupra chioșcurilor.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW