Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Cătălin Drulă: S-a lansat licitația pentru lărgirea la 4 benzi a centurii București, sectorul de sud-vest

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 8 ianuarie 2021

Cătălin Drulă a anunțat lansarea licitației de proiectare și execuție pentru lărgirea la patru benzi a centurii București, sectorul de sud-vest, între autostrada A1 și DN5. Proiectul are o valoare de aproximativ 800 de milioane de lei, a precizat ministrul Transporturilor. 

O veste bună: astăzi s-a lansat licitația pentru lărgirea la 4 benzi a centurii București, sectorul de sud-vest, între autostrada A1 și DN5, proiectare+execuție. Este încă unul dintre proiectele din pachetul mare de 1,7 mld. € (“Orbitalele Bucureștiului”) la a cărui finanțare am lucrat în experiența anterioară guvernamentală, în 2016”, a scris Cătălin Drulă, pe pagina personală de Facebook.

Proiectul cuprinde denivelarea intersecțiilor dintre centura Capitalei și DN6(Bragadiru), DN5(Giurgiu) și DC18(Măgurele).

Proiectul lansat astăzi are o valoare estimată de aprox. 800 de milioane de lei și cuprinde denivelarea intersecțiilor de la DN6 (Bragadiru), DN5 (Giurgiu), DC18 (Măgurele). Setul complet de proiecte include construirea unui nou inel de autostradă (A0) și modernizarea centurii actuale (DNCB). În prezent, aproape toate proiectele sunt fie în lucru, fie vor începe curând lucrările, fie în procedură de licitație”, a adăugat ministrul Transporturilor.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 4 martie, ora 15:00.

O veste bună: astăzi s-a lansat licitația pentru lărgirea la 4 benzi a centurii București, sectorul de sud-vest, între…

Publicată de Cătălin Drulă pe Vineri, 8 ianuarie 2021

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW