Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Cătălin Drulă ar putea candida pentru șefia USR PLUS, la congresul din toamnă / Dan Barna: Dacă își va dori, eu m-aș bucura

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 27 mai 2021

Dan Barna a declarat, joi, că nu exclude o posibilă candidatură a lui Cătălin Drulă pentru șefia USR PLUS, la congresul ce va avea loc în luna septembrie. 

Dacă își va dori să facă asta, eu m-aș bucura. Este una dintre personalitățile politice în foarte mare ascensiune în partidul nostru. Vom vedea. Va fi o decizie pe care o va lua Cătălin și o vom lua și noi ca partid”, a declarat Dan Barna, citat de HotNews, întrebat dacă ia în calcul o eventuală candidatură a lui Cătălin Drulă.

Congresul USR PLUS, în cadrul căruia va fi aleasă o nouă conducere, va avea loc la jumătatea lunii septembrie, a precizat actualul co-președinte al partidului, menționând că încă nu a fost stabilită data exactă.

Până în acest moment, Dan Barna și Dacian Cioloș sunt singurii care și-au anunțat oficial candidatura pentru șefia USR PLUS, partid format după ce fuziunea dintre USR și PLUS a fost validată de instanță la finalul lunii aprilie.

CITEȘTE ȘI: Dan Barna anunță că va candida pentru șefia USR PLUS: Este un proiect la care am muncit foarte mult timp

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *