Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Cătălin Cîrstoiu a mers cu metroul, la o săptămână după ce a fost surprins cu un BMW X6

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 3 aprilie 2024

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Capitalei, a călătorit miercuri cu metroul, pe Magistrala 2, la o săptămână distanță după ce a fost filmat plecând de la un eveniment cu un BMW X6.

A devenit aproape o obișnuință ca în timp de campanie electorală politicienii să pozeze în cetățeni simpli. Dacă până atunci cei mulți dintre aceștia călătoresc cu autoturismele persoane, brusc, înainte de alegeri, aceștia se fotografiază folosind transportul public sau cel alternativ.

Cîrstoiu a plecat cu metroul

După ce în urmă cu o săptămână a fost surprins plecând de la un eveniment cu un BMW X6, aflat în proprietatea firmei sale, candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Capitalei, a mers miercuri cu metrou, însoțit de câțiva jurnaliști.

Cîrstoiu a participat la o conferință de presă alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, dar și de responsabila sa de campanie, Gabriela Firea. În cadrul evenimentului, Băluță a anunțat lansarea licitației pentru extinderea Magistralei de metrou M4 Gara de Nord-Gara Progresul.

Averea nedeclarată a lui Cîrstoiu

Potrivit celei mai recente declarații de avere, Cătălin Cârstoiu deține, alături de soția sa, un teren intravilan de peste 3.000 de mp, cumpărat în 2011, în localitatea Mogoşoaia şi vilă, în judeţul Ilfov, de 450 de mp, din 2008, precum şi un apartament achiziţionat în 2014, în Capitală.

Medicul conduce un Cadillac, fabricat 2008. El mai declară bijuterii în valoare totală de 150.000 de euro. În conturi, el are aproape 500.000 de euro și peste 1,6 milioane de lei. De asemenea, deține acțiuni în valoare de peste 1,5 milioane de lei.

Asta nu este însă nici pe departe averea sa. Medicul deține și alte bunuri, care nu sunt trecute în declarația de avere, aflate în proprietatea firmelor sale:

 • Două mașini BMW X6 M60I XDRI, luate în leasing acum mai puțin de 6 luni de compania Anemona Clinical Services SRL;
 • Două mașini Mercedes GLE Coupe 350 D / 4M, ambele luate în leasing (încheiat în 2022) de compania Anemona MED;
 • Un apartament într-un complex de lux din Mamaia Nord, la malul Mării Negre, chiar pe plajă, lângă Hotelul Rex.
 • Un penthouse la munte, în stațiunea Sinaia.
 • Două apartamente într-un ansamblu rezidențial de lux în București, vis-a-vis de Palatul Cotroceni.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW