Monday, May 16, 2022
Jurnalism corect


Cât timp va dura până când activitatea companiilor aeriene va reveni la capacitatea de dinaintea pandemiei

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 31 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Suspendarea zborurilor internaționale a fost una din măsurile luate odată cu apariția pandemiei de coronavirus. Specialiștii avertizează că va dura câțiva ani până la redresarea traficului aerian.

Asociaţia Internaţională de Transportat Aerian (IATA), citată de Xinhua şi Reuters, a anunțat că estimările companiilor aeriene pentru revenirea la capacitatea activității de dinainte de pandemie s-au înrăutățit.

Companiile aeriene avertizează că nivelul de operaționalizare va reveni la normal abia în anul 2024. Estimările indicau inițial anul 2023. Motivul pentru care s-a estimat această întârziere de un an este perspectiva mai slabă slabe pentru călătoriile de afaceri pe plan global. De asemenea, un alt motiv este numărul de cazuri de Codi-19 care a început să crească în anumite țări.

“Deşi există o îmbunătăţire în cazul călătoriilor pe distanţe scurte, pieţele internaţionale încă rămân în mare parte închise, iar încrederea consumatorilor este sever afectată”, a afirmat directorul general al IATA, Alexandre de Juniac, citat de Agerpres.

Conform acestuia, noile reglementări de siguranţă, cum ar fi verificarea temperaturii la îmbarcare şi purtarea măştilor în timpul zborului, ar putea ajuta la restabilirea încrederii pasagerilor.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW