Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Casa în care s-a născut William Shakespeare, redeschisă vizitatorilor din luna august

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 26 iulie 2020 Etichete: , ,

Casa în care s-a născut William Shakespeare, în Stratford-upon-Avon, va fi redeschisă vizitatorilor începând din august. Casa în care s-a născut dramaturgul englez va fi redeschisă datorită unui grant de 900 000 de lire sterline primit din fondul de urgenţă al Arts Council England.

Vizitatorii vor fi obligaţi să poarte măşti şi să facă rezervări online, informează BBC.

Shakespeare Birthplace Trust administrează cinci case ce au legătură cu William Shakespeare. Cu excepția celei în care s-a născut scriitorul, celelalte patru case vor rămâne închise până în 2021. Închiderea proprietăţilor şi a magazinelor a cauzat administratorului o pierdere de 8,5 milioane de lire sterline.

Administratorii speră că vor putea obţine bani din pachetul de 1,57 de miliarde de lire sterline prin care Guvernul sprijină arta.

„Suntem o fundaţie şi trebuie să avem în vedere cel mai bun mod de a folosi resursele limitate(…)Dar suntem conştienţi şi de ceea ce aducem, de poveştile pe care le spunem, iar locul de naştere este unul emblematic pentru naţiune şi unul foarte important pentru Stratford”, a spus Rachael O’Connor Boyd.

sursa foto: biography.com

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW