Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Carmen Dan l-ar putea vizita pe Liviu Dragnea în penitenciar: Nu sunt din categoria celor care se dezic

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 16 iunie 2019 Etichete: , ,

Ministrul Afacerilor Interne, cunoscut ca un apropiat al lui Liviu Dragnea, susține că se gândește să îl viziteze pe fostul lider PSD în închisoare. Carmen Dan  și-a criticat colegii care se dezic de trecut.

„Nu am vorbit cu domnul președinte, e și o perioadă specială, cea de carantină, nu s-a întâmplat să existe această solicitare. Dânsul stabilește cu cine poate discuta telefonic în această perioadă. În această perioadă, l-au vizitat cei din familie și, evident, avocatul. Bineînțeles că iau în calcul această posibilitate (de a-l vizita -n.r.). Eu nu sunt din categoria celor care se dezic. În ultima vreme, am văzut destui, din păcate, chiar din partid, care se dezic de ceea ce a fost înainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ținut acest partid unit. Prefer să nu dau exemple pentru că nu sunt un om conflictual. Lucrurile trebuie să se așeze, sunt convinsă că se vor așeza. Am încredere foarte mare în acaestă perioadă în puterea de a strânge și a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Dăncilă”, a declarat Carmen Dan, la Antena 3.

Condamnarea lui Dragnea a fost o surpriză

Referitor la sentința dispusă în cazul lui Dragnea, Carmen Dan susține că a fost o surpriză.

”Eu nu am crezut niciun moment că decizia va fi aceea. Odată ce s-a întâmplat, cei din PSD au perceput acest lucru ca un șoc. Membrii acestui partid sunt cei care conștientizează ca acest partid să își regăsească echilibrul. Nu mă gândeam că va fi această soluție. Atunci când PSD a trecut prin perioade de criză a avut capacitatea de a se regrupa. Cred că asta se va întâmpla și acum. S-a pierdut o bătălie și aici vorbesc de alegerile europarlamentare, dar cred că o să ne regrupăm.

Eu nu am vorbit cu domnul Dragnea, nu am avut posibilitatea. Nu a existat această solicitare. Dânsul stabilește cu cine discută la telefon.”, a declarat Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne susține că nu este interesat de o funcție în partid, menționând dacă se vor alege și vicepreședinții partidului la congresul din 29 iunie, nu va candida pentru un nou mandat.

În urmă cu trei săptămâni, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de detenție în dosarul angajărilor fictive de la DGASPc Teleorman.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW