Wednesday, February 28, 2024
Jurnalism corect


Care sunt noile restricţii din Capitală: Circulaţia, permisă până la ora 22.00, în intervalul luni-joi, iar în weekend până la 18.00. De luni până joi, magazinele şi terasele se închid la 21.00, iar vineri, sâmbătă şi duminică de la 18.00

By Andreea Traicu , in Stirile zilei , at 27 martie 2021 Etichete: ,

Autorităţile din Bucureşti au decis, sâmbătă, ca magazinele şi terasele să funcţioneze, în intervalul luni-joi, până la ora 21.00, iar cetăţenii să poată circula, fără declaraţie sau adeverinţă de la serviciu, până la ora 22.00. Vineri, sâmbătă şi duminică, operatorii economici îşi pot desfăşura activitatea până la ora 18.00, iar circulaţia este restricţionată după ora 20.00. Noile reglementări intră în vigoare duminică, 28 martie.

În Bucureşti, rata de incidenţă este de 6,88 la mia de locuitori, iar noile reguli sunt valabile dacă nu se ajunge la pragul de 7,5 la mia de locuitori.

Farmaciile, benzinăriile, operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu sunt exceptate de la aceste reguli.

Pentru accesul în mall-uri, este necesară menţinerea distanţei de 2 metri. Pieţele trebuie să respecte distanţarea fizică de 2 metri, fără a ocupa 50% din capacitatea totală a spaţiului.

Pasagerii STB trebuie să poarte masca în mod corect, nu pot consuma produse alimentare în mijloacele de transport. Accesul se va realiza prin uşa din faţă, iar coborârea pe uşa din spate.

Sălile de sport se închid. Restaurantele, casele de pariuri şi cinematografele rămân închise, iar spectacolele nu pot fi organizate cu public.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW