Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Caraş-Severin: Incendiu izbucnit la un autocar în care se aflau 30 de elevi

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 2 aprilie 2024 Etichete: , , ,

Un incendiu a izbucnit marți dimineață într-un autocar în care se aflau 30 de elevi, în orașul Moldova Nouă, județul Caraș-Severin. Elevii au reușit să evacueze autocarul fără să fie răniți, iar pompierii au intervenit prompt pentru a stinge focul. Poliția a inițiat o anchetă pentru a determina cauza incendiului, stabilind că autocarul avea inspecția tehnică periodică valabilă.

”În această dimineaţă, pompierii cărăşeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar care transporta elevi, în localitatea Moldova Nouă. Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranţă, aproximativ 30 de elevi”, a transmis, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

La fața locului au intervenit pompierii de la Secția Moldova Nouă, care au sosit cu două autospeciale echipate cu apă și spumă, constatând că autocarul era cuprins în întregime de flăcări. Se presupune că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs în compartimentul motor al vehiculului.

Nu au fost înregistrate victime în urma acestui incident.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Caraș-Severin, polițiștii de la Poliția Orașului Moldova Nouă au fost alertați în jurul orei 8:00 cu privire la incendiul care a izbucnit la un autobuz ce transporta elevi.

”Din primele cercetări s-a stabilit că, la intersecţia străzilor Constantin Daicoviciu şi Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, ar fi izbucnit un incendiu la compartimentul motor al unui autobuz care transporta elevi pe direcţia Berzasca – Moldova Nouă. Toţi cei 30 de elevi au coborât din autobuz fără a exista victime omeneşti”, a arătat sursa citată.

După investigații, s-a constatat că autocarul avea în regulă inspecția tehnică periodică.

În urma acestui incident, ancheta continuă în cadrul infracțiunii de distrugere din culpă.

foto: Facebook / DRDP Timisoara

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW