Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Captură record de ecstasy în România. Droguri în valoare de 4 milioane de euro, ascunse în Argeș

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 10 octombrie 2023 Etichete:

Peste 230.000 de comprimate de ecstasy, în valoare de aproximativ 4.000.000 de euro, au fost confiscate marți, 10 octombrie, de procurorii DIICOT. Doi bărbați, cetățeni turci, au fost reținuți. 

S-a reținut că, în perioada septembrie-octombrie 2023, bărbații (aflați într-o comună din județul Argeș unde locuiau fără forme legale) ar fi depozitat și deținut, în vederea vânzării, 231.997 de comprimate de ecstasy (MDMA, drog de mare risc).

În urma percheziției efectuate în cauză, au fost descoperite și ridicate dintr-o remorcă garată în incinta unei parcări private din județul Argeș, 46 de pungi, de aproximativ 2,2 kilograme fiecare, conținând în total 231.997 comprimate ecstasy.

Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a celor 2, pentru 30 de zile.

Conform surselor Main News, procurorii verifică dacă există vreo legătură cu gruparea internaţională de trafic de heroină destructurată în urmă cu o zi, când peste 180 de kilograme de heroină au fost descoperite în Portul Constanţa, ascunse în transporturi de curmale. Mai multe detalii, aici.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Scăparea autorităților care facilitează pătrunderea drogurilor în țară

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW