Sunday, July 5, 2020
Jurnalism corect


Captură impresionantă de droguri în vama Giurgiu/ Aproape o tonă de cannabis a fost găsită într-un microbuz din Serbia

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 6 octombrie 2019 Etichete: , , , ,

Polițiștii de frontieră din vama Giurgiu au descoperit într-un microbuz înmatriculat în Serbia care voia să intre în România, cantitatea de 750 de kilograme de cannabis. Șoferul mașinii în vârstă de 32 de ani este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc.

Un microbuz înmatriculat în Serbia, condus de un bărbat de 32 de ani, a vrut să treacă vama Giurgiu și să intre în România cu o cantitate impresionantă de droguri.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au găsit mai mulți saci de rafie în care se aflau pachete ambalate în folie de staniol. Sacii cântăreau, în total, aproximativ 750 kg şi conțineau o substanță vegetală de culoare verde închis, presupusă a fi canabis.

Drogurile capturate în vama Giurgiu valorează, dacă ar fi comercializate pe piața neagră, aproximativ 9.000.000 euro.

Planta a fost ridicată și trimisă pentru a fi expertizată la la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul IGPR. În urma analizelor, s-a dovedit faptul că substanța vegetală era cannabis.

În cauză, cercetările sunt continuate de DIICOT Giurgiu împreună cu S.C.C.O. Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea în ţară de droguri de risc.

droguri

saci

sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW