Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Captură de droguri a DIICOT: Un suspect a aruncat pe geam rucsacul cu heroină, ce a ajuns fix la picioarele oamenilor legii – SURSE

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 8 iunie 2021

Procurorii DIICOT au reținut, marți, trei bărbați suspectați într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Potrivit surselor Mainnews.ro, la sosirea polițiștilor, unul dintre inculpați a aruncat aruncat heroina pe geamul apartamentului, într-un rucsac, ce a căzut la picioarele oamenilor legii. 

În urma perchezițiilor efectuate în cartierul Ferentari, procurorii DIICOT au indisponibilizat cantitatea de 1,2 kg de heroină, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza Sectorului 5 al Capitalei, precum și suma de 5.950 de lei.

Concomitent, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a unui alt inculpat în timp ce ridica de la o firmă de curierat un colet, provenit din Spania, ce conținea cantitatea de aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

Ulterior, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog au efectuat un număr de două percheziții, pe raza municipiului București, la locuințele inculpatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder și două cântare de mare precizie.

În cursul zilei de astăzi, cei trei inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW