Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Candidatul PSD la Primăria Botoșani: Sunt onorat să lansez ‘Pachetul Gabriela Firea’, un model de succes care a pus familia pe primul loc

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 5 septembrie 2020 Etichete: ,

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat sâmbătă lansarea „pachetului Gabriela Firea”, un program în care dorește să copieze „modelul de succes” al primarului Capitalei.

„Sunt onorat să lansez astăzi Pachetul Gabriela Firea. Pachetul Gabriela Firea reprezintă un model de succes care a pus familia pe primul loc la București, dovadă stând cele 150.000 de familii care au beneficiat de programele doamnei primar general. Doresc ca și la Botoșani să acordăm o atenție deosebită copiilor și familiei. Eu sunt părinte, am aceleași temeri pe care le au părinții din municipiului Botoșani în ceea ce privește deschiderea școlilor, deschiderea locurilor de joacă și siguranța copiilor noștri. În acest sens propun botoșănenilor modelul de succes implementat de doamna primar Gabriela Firea să fie implementat”, a declarat Cosmin Andrei într-o conferință de presă la care a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Facebook / Cosmin Andrei

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW