Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Candidatul AUR la Primăria Sectorului 6 îl face praf pe George Simion: „Gunoiu’”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 27 aprilie 2024

Scandal de proporții în AUR. Valentin Florea, candidatul AUR la Primăria Sectorului 6, a anunțat că demisionează din partid și a lansat un atac virulent la adresa lui George Simion.

Potrivit relatării făcută de Florea, disputa ar fi pornit, după ce George Simion i-a cerut să facă mai multe modificări pe lista pentru Consiliul Local Sector 6.

„Ultima ispravă a Gunoiului (n.r. – referitor la George Simion), astăzi de dimineață. După o întâlnire la miez de noapte aseară cu “fratele Mișu Enache” , aflu că trebuie să mut de pe primele poziții, câțiva candidați pentru consiliul local, după poziția 10, tot mai sus. Eu desigur că am rămas stupefiat, că oamenii au muncit, nu vreau să îmi bat joc de oameni. Mă sună la 10:57 și spune ‘Auzi băi boschetarule (cu toată diplomația pe care o am, dacă am fi fost față-n față, cred că ți-ai fi mușcat limba aia de Gunoi), zi merci că nu mă bag peste lista ta cu oameni de-ai mei. Că tu vrei să și candidezi la Primăria Sectorului 6, vrei și locul unul la consiliu. Așa că nu îmi pui mie psd-iști pe listă, în primii 10’.”, a scris Florea, pe pagina sa de Facebook.

Valentin Florea: „Totul la AUR este pe impuse”

Acesta și continuat atacul la adresa lui Simion, despre care spune că impune totul în partid.

„Gunoiul se bagă în liste, totul la AUR este pe impuse. Nu există SG, nu există vicepresedinți, președinți, nu există nimic, decât Gunoiul. Eu sunt de părere că e suficient cât am muncit pentru acest partid, e suficient cât m-am certat pe la televiziuni pentru un Gunoi. Mă întorc la muncile mele și voi mai accepta să mă implic politic într-un partid serios, cu un lider sănătos la cap. Nu violent cu femeile cum merge vorba în târg, nu cu un tripolar, nu cu un gunoi stradal. Dacă domnul Gunoi crede că va fi vreodată președintele României, se înșală amarnic. Doamne-ferește! (nu te lasă nici americanii Gunoiule și nu te vor vota nici românii), pentru că nu ai nici anvergură, nici capabilitate. Încă nu reușești să faci diferența între dativ și acuzativ”, a mai transmis Florea.

Potrivit ProSport, Valentin Florea, zis „Shaorma”, este un fost lider al „Peluzei Nord”, un grup de suporteri ai FCSB. Și George Simion are legătură cu fenomenul ultras. Conform propriilor declarații, el ar fi înființat un grup de suporteri ai echipei naționale, denumit „Uniți sub tricolor”.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW