Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Candidații USR-PLUS pentru alegerile parlamentare vor fi anunțați săptămâna viitoare / Alianța își va prezenta și programul de guvernare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 10 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Dacian Cioloș anunță că săptămâna viitoare USR-PLUS va anunța lista completă a candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Europarlamentarul Dragoș Tudorache a precizat că Alianța va publica și programul de guvernare, care ar urma să aducă o viziune concretă și aplicată pentru dezvoltarea României.

Dacian Cioloș a declarat că, deși cele două partide, USR și PLUS, au fuzionat, procesul de alegere al candidaților pentru parlamentare se desfășoară conform statutelor inițiale ale celor două formațiuni politice.

Fostul premier anunță că listele complete cu candidații pentru alegerile generale vor fi publicate săptămâna viitoare.

Vor apărea împreună (pe liste – n.r.) pentru că noi tocmai am decis fuziunea USR PLUS în vară, însă din punct de vedere procedural până la finalizarea procesului juridic de fuziune noi trebuie să respectăm statutele celor două partide, aşa încât avem şi procese specifice fiecărui partid pentru selectarea candidaţilor şi avem şi un proces comun. Avem candidaturi depuse, colegii care şi-au depus candidaturile au făcut şi campanie internă, dar care a fost şi publică, trecem prin procesul intern de selecţie, în cursul săptămânii viitoare vom fi în măsură să finalizăm aceste liste şi ordinea pe liste care va fi rezultatul acestui proces”, a afirmat Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă la Braşov.

Europarlamentarul Dragoș Tudorache susține că programul de guvernare propus de USR PLUS va aduce o viziune concretă și aplicată despre dezvoltarea României.

Sursă foto: INQUAM Photos Eduard Vinatoru

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW