Tuesday, November 30, 2021
Jurnalism corect


Candidat la șefia Secției Speciale: Sincer, am făcut proiectul de management în ultimele două zile

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 18 iunie 2019 Etichete:

Sorin Iasinovschi, unul dintre candidații la șefia Secției de Investigare a Magistraților, a declarat, în cadrul interviului susținut în fața comisiei CSM, că a realizat proiectul de management cu două zile înainte de termen. Astfel, magistratul a motivat lipsa unor informații din document, precum și lipsa documentării cu privire la anumite subiecte.

„Nimeni nu mai are încredere, magistrații se tem. Nu ar dori să mai existe nicio secție care să cerceteze faptele imputabile magistraților, nu că ar fi avut mai multă încredere în secția existentă anterior la DNA”.

Magistratul a vorbit si despre critici aduse Secției, insa le-a pus pe seama unei lipse de comunicare.

„De partea Secției nu vine nimeni să spuna nimic, ceilalți ne acuză. Un val de ceață plutește prin aer. Dacă s-ar comunica, imaginea ar fi cu totul alta. Pentru mine, e un semn de întrebare de ce această opoziție a Secției pentru Procurori a CSM. Probabil au suspiciuni că un conducător al instituției ar putea deturna activitatea instituției”, a completat procurorul.

Președintele CSM l-a întrebat dacă lipsa de comunicare vine din lipsa unui cadru legislativ, iar magistratul a răspuns afirmativ. Întrebat despre reglementări privind comunicarea publică și de ce aspectele privind comunicarea nu se regăsesc în proiect, procurorul a răspuns: „Sincer, am făcut proiectul în ultimele două zile și nopți. Necesită o perioadă mult mai mare de timp această problematică”.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW