Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Candidat la o primărie din Timiș, reținut pentru coordonarea unei rețele de trafic de droguri- VIDEO

By Andreea Traicu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 31 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Un politician din Timiș a fost reținut pentru 24 de ore pentru trafic de canabis, acesta fiind considerat de procurori liderul unei grupări care aducea droguri din Spania. Este vorba despre Ionuț Marius Ciornenchi, candidatul PNL la primaria comunei Giera, potrivit pressalert.ro.

„În urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a 3 percheziții efectuate de polițiștii B.C.C.O. București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și procurorii D.I.I.C.O.T., au fost ridicate droguri și bani de la o grupare specializată în trafic de canabis. Liderul grupării a fost reținut.

La data de 30 iulie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov au realizat o acțiune operativă, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Secția de Combatere a Traficului de Droguri.

Astfel, au fost prinse în flagrant delict 2 persoane, în orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, cu ocazia primirii unui colet expediat din Malaga-Spania, fiind ridicați 800 de lei, o carte de identitate cu date falsă, un grinder și fragmente vegetale.

Ulterior, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, în Timișoara și Giera, județul Timiș,
fiind puse în executare 3 mandate de aducere emise de procurorul de caz.

În urma activităților de documentare a activității infracționale, au fost ridicate 1,488 kg. canabis vegetal, o țigaretă confecționată artizanal cu canabis, o folie din aluminiu cu o substanță pulverulentă susceptibilă a fi cocaină, 4.550 de euro, 5.000 de lei, 7 telefoane mobile, 2 cântare electronice, 30 de pungi de vidare, un grinder și un bong.

Din cercetări a reieșit că membrii unei grupări infracționale ar fi fost coordonați de un bărbat, de 40 de ani, care ar fi organizat și realizat introducerea în țară de droguri de risc (canabis vegetal) prin disimularea în colete expediate din localitatea Malaga – Spania, cu destinația Timișoara și orașul Bocșa.

Bărbatul de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Alte două persoane sunt cercetate sub control judiciar”, transmite IGPR.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW