Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Când vor fi reluate examenele de titularizare/ Anunțul ministrului Educației

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 iunie 2020 Etichete: , ,

Examenele de titularizare vor fi reluate la finalul stării de alertă, a anunțat, marți seară, ministrul Educației, Monica Anisie.

„Examenul de titularizare a fost suspendat până la momentul încetării stării de alertă. Cadrul legal impunea Ministerului Educaţiei să ia această măsură. După cum bine se ştie, prin Legea 55 a fost introdus de grupul parlamentar PSD un articol, articolul 27 alineatul 3, prin care s-a impus autorităţii publice sau instituţiei publice să nu mai poate organiza niciun fel de concurs. Asta a însemnat să suspendăm acest examen de titularizare pentru profesori şi imediat ce va înceta starea de alertă şi vom avea posibilitatea susţinerii acestui examen, o să îl susţinem”, a spus Monica Anisie la Realitatea Plus.

De asemenea, examenul pentru definitivare în învățământ se va susține pe 22 iulie.

„Aş vrea să spun cadrelor didactice că examenul pentru definitivare în învăţământ rămâne valabil şi se va susţine în data de 22 iulie. Este important, profesorii trebuie să ştie că vom continua cu examenul pentru definitivat şi examenele pentru gradele didactice”, a adăugat ea.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW