Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Când este cel mai probabil să se redeschidă restaurantele și cafenelele? La ce prețuri trebuie să ne așteptăm

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 10 mai 2020 Etichete: , ,

Unul din cele mai afectate de pandemia de coronavirus este domeniul HORECA. Dragoș Petrescu, proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din România spune că în urma unor discuții cu guvernanții s-a agreat ca restaurantele și cafenelele să fie deschise pe 1 iunie.

„După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie.

Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”, a declarat Dragoș Petrescu, la Digi24.

Referitor la prețurile din restaurantele și cafenelele din  România, Dragoș Petrescu a spus că nu se ia în calcul creșterea acestora.

„Considerăm că următorul an nu va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, e un an de sacrificiu care să pregătească un an mai bun. Din semestrul 3 sperăm ca lucrurile să își revină.

Clienții vor fi pe buget limitat și se vor uita la fiecare cost, ne așteptăm ca prețurile în industrie să nu crească sau chiar să scadă, deși costurile operatorilor ar putea crește din cauza investițiilor care trebuie făcute”, a afirmat acesta.

sursa foto: Digi24

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW