Friday, June 25, 2021
Jurnalism corect


Când ar putea fi redeschise sălile de sport din România. Condiţiile pe care administratorii sălilor trebuie să le respecte

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 18 mai 2020 Etichete: , ,

Reprezentanții sălilor de culturism şi fitness au avut o întrevedere cu ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, şi cu preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, în care s-a discutat despre data la care aceste centre de sport vor putea fi redeschis.

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, spune că sălile de culturism şi fitness din România s-ar putea redeschide după 15 iunie.

„Părerea mea personală, nu are legătură cu ceea ce transmit autorităţile, este că e posibil ca după 15 iunie să fie deschise aceste săli. A fost un grup de oameni de afaceri care au mai multe săli, dar şi individuali, am înţeles că vor să se constituie în asociaţie sau patronat. Cert este că găsim deschidere şi vrem să facem un lucru bun împreună”, a declarat Toncean, pentru Agerpres.

Sălile de fitness se vor putea redeschide doar cu respectarea anumitor restricții

„Bineînţeles că va fi nevoie şi de respectarea unor restricţii necesare. Spre exemplu, neutilizarea aparatelor de aer condiţionat în săli, pentru că geamurile rămân închise, expectoraţiile, saliva se depune pe aparate şi nu ai timpul fizic să le dezinfectezi. Din punctul meu de vedere, obligatoriu ar fi şi dezinfectarea tuturor aparatelor după fiecare utilizare. Chiar reprezentanţii sălilor au făcut această propunere”, a spus preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness.

sursa foto: vivasportclub.ro

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW