Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Campanie de informare pentru turiștii din Vama Veche și 2Mai. Primar: să ne asigurăm că nu se transformă în focare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 3 iulie 2020 Etichete: , , ,

Dupa apariția in spațiul public a imaginilor care surprindeau aglomerația care s-a format în weekend in stațiunile din sudul litoralului, primăria comunei Limanu a luat decizia sa facă o campanie de conștientizare asupra normelor de siguranță sanitară care trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii epidemiei.

Astefel, campania de informare initulată “No more free hugs” a fost lansată vineri.

“Autorităţile centrale au transmis că vor avea acţiuni ample de control, pe tot litoralul, începând de la 1 iulie. Este important să respectăm, cu toţii, regulile şi împreună – autorităţi, agenţi economici şi chiar turişti –  să ne asigurăm că aceste două localităţi nu se transformă în focare ! Din întelepciunea populară ştim că – “paza bună trece primejdia rea”.  Fiecare dintre noi poate să contribuie la protejarea acestor destinaţii de vacanţă şi menţinerea acestora drept locaţii safe”, a declarat primarul comunei, Daniel Gheorghe Georgescu, citat de News.ro.

Primăria va distribui tuturor agenţilor economici afişe şi fly-ere care vor conține regulile care trebuie respectate.

De asemenea regulile de protecție vor fi publicate și pe reţelele de socializare.

Astăzi, la început de weekend, am trimis mesaje tuturor agenţilor economici din zonă să crească vigilenţa şi să se asigure că se respectă regulile. Scopul nostru este comun. Ne dorim să menţinem Vama Veche şi 2 Mai ca destinaţii sigure de vacanţă, însă eforturile nu pot fi numai ale autorităţilor şi agenţilor economici. Avem nevoie ca turiştii să fie responsabili şi să conştientizeze că îi pot pune în pericol pe cei dragi, dar şi pe cei care locuiesc aici. Am încercat să găsim un mesaj potrivit cu specificul zonei şi să ieşim din zona instituţională, mai ales pentru că ne adresăm unui public tânăr şi non-conformist”, a mai transmis primarul Daniel Gheorghe Georgescu

suraa foto: Redactoe

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW