Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Camion încărcat cu peste 1.500 de arme, descoperit de polițiști la Vama Isaccea FOTO

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 2 octombrie 2023

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în weekend, la Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, într-un camion încărcat cu diverse bunuri, 1.520 de arme neletale supuse autorizării.

„În data de 30.09.2023, poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au efectuat controlul specific asupra unui ansamblu rutier, format din cap tractor și semi-remorcă, condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, care transporta diverse mărfuri.

Cu ocazia verificării documentelor de însoțire a mărfii, polițiștii de frontieră, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea au desigilat compartimentul marfă, procedând la verificarea bunurilor existente în interior”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră remis luni, 2 octombrie.

Concret, este vorba despre 1.520 pistoale neletale, supuse autorizării, diferite modele și calibre, precum și 120 încărcătoare cu o capacitate de 18 cartușe.

Polițiștii de frontieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată, iar cele 1.520 de pistoale și 120 de încărcătoare au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Sursa foto: Poliția Frontieră

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW