Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Camilla, regină sau regină consoartă?

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 11 septembrie 2022 Etichete: , , , , , ,

Chestiunea dacă familia regală se va referi vreodată la Camilla ca fiind regină, mai degrabă decât regina consoartă ar putea fi luată în considerare în viitor, a spus purtătorul de cuvânt al regelui, citat de The Guardian

Camilla este, din punct de vedere tehnic, Majestatea Sa Regina ca soție a regelui, dar în briefing-uri și declarații, Palatul Buckingham s-a referit până acum la ea drept regina consoartă.

Întrebat dacă Camilla va fi întotdeauna cunoscută drept regina consoartă, un purtător de cuvânt al regelui nu a exclus o schimbare. El a adăugat, însă, că perechea se concentrează asupra evenimentelor din următoarea săptămână și jumătate.

„Regele și regina consoartă sunt concentrați să treacă cu bine peste următoarele 10 zile. Cred că cei care au văzut-o ieri pe regina consoartă, întâlnindu-se cu oameni în fața Palatului Buckingham, știu cât de emoționată este în acest moment și că pe acest lucru se concentrează, așa că aceasta va fi o întrebare pentru viitor”, conform purtătorului de cuvânt al regelui. 

CITEȘTE ȘI: Charles al III-lea a fost proclamat rege

Sursa foto: Facebook / The Royal Family

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW