Monday, December 6, 2021
Jurnalism corect


Camera Deputaţilor se întruneşte, miercuri, în şedinţă/ Proiectele aflate pe ordinea de zi

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 29 aprilie 2020 Etichete: ,

Camera Deputaților se întrunește, miercuri, în ședință, cu participarea efectivă a mai multor deputați, după ce, din cauza pandemiei de coronavirus, majoritatea ședințelor de până acum au avut loc prin teleconferință. Printre proiectele dezbătute se regăsește și cel privind amânarea plății chiriilor pe perioada stării de urgență.

Şedinţa începe la ora 10:00, iar votul final va fi electronic, la distanţă.

De asemenea, pe ordinea de zi se mai află și proiectele pentru completarea OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, pentru modificarea şi completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, propunerea legislativă pentru completarea art. 135 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.

Totodată, deputații vor discuta proiectele de lege privind aprobarea OUG nr. 41/2020 referitoare la acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii școlilor, dar și OUG nr. 32/2020 referitoare la stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului şi pentru stabilirea unor măsuri suplimentare de protecţie socială.

Deputații vor dezbate anumite proiecte în plen, sub rezerva depunerii rapoartelor de la comisiile de specialitate, conform Agerpres.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW